Νέα – Ανακοινώσεις

Οριστικός πίνακας εισακτέων στην ΕΣΔΔΑ

 

Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (ΚΕΕ) κύρωσε, κατά τη συνεδρίαση της 07/12/2012, τον οριστικό πίνακα των ογδόντα (80) εισακτέων στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) μετά την υποβολή δήλωσης αποδοχής της κατάταξής τους στο Τμήμα Διοικητικής και Οικονομικής Διαχείρισης της 22ης εκπαιδευτικής σειράς.

Οι εισαχθέντες θα παρακολουθήσουν επί 18 μήνες εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών εμπλουτισμένο με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και με έμφαση στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Το πρόγραμμα διακρίνεται σε δύο φάσεις σπουδών, την κοινή και την ειδική, η οποία εμπεριέχει πρακτική άσκηση σε φορείς και υπηρεσίες του δημοσίου, συμμετοχή σε εξειδικευμένα μαθήματα – εργαστήρια, καθώς και διπλωματική εργασία.

Η υποδοχή των νέων σπουδαστών και σπουδαστριών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 09:00 στο αμφιθέατρο του ΕΚΔΔΑ, στο πλαίσιο διημερίδας παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και της διοίκησης του ΕΚΔΔΑ.

Διαβάστε εδώ τα αποτελέσματα του τελικού σταδίου και εδώ τα γενικά αποτελέσματα κατά φθίνουσα σειρά του 22ου διαγωνισμού εισαγωγής στην ΕΣΔΔΑ.

Σχετικά Άρθρα