Νέα – Ανακοινώσεις

Επίσκεψη αντιπροσωπείας από το Μπαγκλαντές

 

Επίσκεψη στο ΕΚΔΔΑ πραγματοποίησε στις 11 Οκτωβρίου 2013 αντιπροσωπεία του Υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης του Μπαγκλαντές, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για συνεργασία των δύο φορέων σε θέματα εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού και μεταφοράς διεθνούς τεχνογνωσίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης υπήρξε ενημέρωση επί όλων των δράσεων και πρωτοβουλιών που αναπτύσσει το ΕΚΔΔΑ για την υποστήριξη της μεταρρύθμισης της ελληνικής δημόσιας διοίκησης και την εκπαίδευση και την επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της, καθώς για τις συμφωνίες συνεργασίας που έχει συνάψει σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Η αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης, κ. Abdus Sikder, έγινε δεκτή από την Αναπληρώτρια του Γενικού Γραμματέα, δρα Φανή Κομσέλη και τον Πρόεδρο του Δ.Σ, κ. Παύλο Πέζαρο.

Ανάλογη επίσκεψη στο ΕΚΔΔΑ είχε πραγματοποιήσει στις 10 Σεπτεμβρίου 2013 και ενδεκαμελής αντιπροσωπεία της Ακαδημίας Δημόσιας Διοίκησης του Μπαγκλαντές, με επικεφαλής τον Πρύτανη της Ακαδημίας και ταυτόχρονα Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Shafique Alam Mehdi.

 

Σχετικά Άρθρα