Νέα – Ανακοινώσεις, ΕΣΔΔΑ

ΕΣΔΔΑ: 5η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Ανάληψης Διδακτικών Καθηκόντων Κοινής Φάσης ΚΖ Εκπαιδευτικής Σειράς «Δημήτριος Τζανάκης» ΕΣΔΔΑ

ΕΚΔΔΑ

Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε έτι περισσότερα μέλη του Μητρώου Κύριου Διδακτικού Προσωπικού (Κ.Δ.Π.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) να ανταποκριθούν στην πρόσκληση για ανάθεση διδακτικού έργου, η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Δ.Δ.Α.), απευθύνει στα ενταγμένα Μέλη του Μητρώου, νέα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η οποία αφορά στο μάθημα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ της Κοινής Φάσης Σπουδών (1/12/2020- 31/03/2021) της ΚΖ’ Εκπαιδευτικής Σειράς «Δημήτριος Τζανάκης».

Η παρούσα Πρόσκληση εκδίδεται κατ’ εφαρμογή του «Κανονισμού Διαχείρισης Μητρώου Κύριου Διδακτικού Προσωπικού του Ε.Κ.Δ.Δ.Α.» (ΦΕΚ 4489/Β/30-12-2016, όπως ισχύει σήμερα).

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα ενταγμένα Μέλη του Μητρώου, βάσει του ως άνω Κανονισμού, θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά στην πύλη εκπαιδευτών του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. (μέσω της διεύθυνσης https://online.ekdd.gr/instructors) μέχρι και τις 13 Δεκεμβρίου 2020.

Επισημαίνεται ότι τα μέλη Κ.Δ.Π. που θα επιλεγούν να διδάξουν προσέρχονται στις εγκαταστάσεις του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. και οι μέθοδοι διδασκαλίας πρέπει να είναι προσαρμοσμένες τόσο σε διά ζώσης, όσο και σε εξ αποστάσεως και σε μικτές μορφές διδασκαλίας.

Δείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση.

Αφήστε μια απάντηση