Νέα – Ανακοινώσεις

Ημερίδα για αιρετά και επιτελικά στελέχη των ΟΤΑ στην Πάτρα

 

Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) διοργανώνει ημερίδα με τίτλο: «Οργάνωση Υπηρεσιών και Αναπτυξιακή Πολιτική στους ΟΤΑ», στις 27/11/2015, στην Πάτρα (Ξενοδοχείο ASTIR), από τις 08:00 έως τις 15:00.

Σκοπός της επιμορφωτικής δράσης είναι η ενίσχυση των γνώσεων των αιρετών και των επιτελικών στελεχών των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού των Περιφερειών Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων σε θέματα στρατηγικής και επιχειρησιακής οργάνωσης, ανάδειξης του αναπτυξιακού τους ρόλου, καθώς και αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού και των χρηματοδοτικών και ψηφιακών εργαλείων. Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστούν παραδείγματα ολοκληρωμένων παρεμβάσεων τοπικής ανάπτυξης βασιζόμενα σε συνέργειες των ΟΤΑ με φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεργασιών που αναπτύσσει το ΕΚΔΔΑ με Περιφέρειες και Δήμους προκειμένου να υποστηρίξει το έργο τους μέσα από ένα πλέγμα στοχευμένων επιμορφωτικών, συμβουλευτικών και ερευνητικών δράσεων.

Την επιστημονική ευθύνη της δράσης έχει η κα Ευγενία Λόκανα (213 1306 413), Υπεύθυνη Σπουδών και Έρευνας του ΕΚΔΔΑ και την οργανωτική η κα Ελένη Κωτσιγιάννη (261 0910 019), στέλεχος του Αυτοτελούς Τμήματος Εκπαίδευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.