Νέα – Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Συνεργασίες, ΙΝΕΠ, ΕΣΔΔΑ, ΕΚΔΔΑ, Διεθνείς Συνεργασίες

Το ΕΚΔΔΑ στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

ΕΚΔΔΑ

Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), όπως κάθε χρόνο συμμετείχε και φέτος από κοινού με το εποπτεύον Υπουργείο Εσωτερικών στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Στόχο της αδιάλειπτης παρουσίας του ΕΚΔΔΑ στη ΔΕΘ αποτελεί η ενημέρωση του κοινού για το έργο του με προτεραιότητα την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης.

Τον φορέα εκπροσώπησε με την παρουσία του, ο Αντιπρόεδρος ΕΚΔΔΑ, κ. Βασίλειος Έξαρχος, ο οποίος επισκέφθηκε την Έκθεση και τους χώρους του περιπτέρου του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο κ. Έξαρχος, κατά την επίσκεψη του στην 87η ΔΕΘ, συνοδευόταν από τους  Διευθυντές των εκπαιδευτικών & ερευνητικών μονάδων του φορέα, κ. Στέφανο Πολυμενόπουλο (ΙΝΕΠ), κ. Αθανάσιο Ράπτη (ΕΣΔΔΑ) & κ. Γεώργιο Χαλκιά (ΙΤΕΚ).

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Αντιπρόεδρος κ. Έξαρχος, είχε συνάντηση με τον Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης του Περιφερειακού Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Θεσσαλονίκης  κ. Μερκούριο Μαργαριτόπουλο, με στελέχη του ΠΙΝΕΠΘ καθώς και σημαντικές επαφές με στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών.