Νέα – Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Συνεργασίες, ΙΝΕΠ, ΕΚΔΔΑ

Ο Αντιπρόεδρος ΕΚΔΔΑ  Βασίλειος Έξαρχος σε Επιστημονική Ημερίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Κοινωνία των πολιτών

ΕΚΔΔΑ

Η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ”, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Φορέας Επιμόρφωσης Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης FORUM TRAINING & CONSULTING διοργάνωσαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη, Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: “ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Εθελοντισμού Θεσσαλονίκης Connected We Stand Festival.

Στις εργασίες της επιστημονικής ημερίδας, συμμετείχε και ο Αντιπρόεδρος ΕΚΔΔΑ  κ. Βασίλειος Έξαρχος.  Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο κ. Έξαρχος, συνοδευόμενος από τον Δ/ντή ΙΝΕΠ κ. Στέφανο Πολυμενόπουλο, είχε σύντομη συνομιλία μεταξύ άλλων, με τον Γ.Γ Δήμου Νέας Σμύρνης και Πρόεδρος ΔΣ της  Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ”ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ” Δρ.Μιχαήλ Χρηστάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Άγγελο Χαριστέα, τον Γενικό  Διευθυντή του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεοφύλακτο Παπαδόπουλο,  τον Γενικό Διευθυντή της ΙΑΣΙΣ ΑΜΚΕ κ.Νικόλαο Μπαλτά και τον Δήμαρχο Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά.

Στην ημερίδα, η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν μέλη της κυβέρνησης, ειδικοί επιστήμονες και εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων και φορέων της κοινωνίας των πολιτών.