Νέα – Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, ΙΝΕΠ, ΕΚΔΔΑ

Πρόσκληση Συμμετοχής σε Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του London School of Economics and Political Science

ΕΚΔΔΑ

Στο πλαίσιο προώθησης στρατηγικής εξωστρέφειας και καινοτομίας, το Ε.Κ.Δ.Δ.Α. συνεχίζει τη συνεργασία του με  εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού και παρέχει τη δυνατότητα σε Γενικούς Διευθυντές να παρακολουθήσουν το επιμορφωτικό πρόγραμμα Technological disruption: Managing the Impact on Business, Society and Politics  του London School of Economics and Political Science

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη τα οποία ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τη διαχείριση των επιπτώσεων και των ζητημάτων που ανακύπτουν από την εφαρμογή νέων τεχνολογιών.

Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει σε στελέχη της δημόσιας διοίκησης την ευκαιρία να κατανοήσουν τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι δημόσιοι οργανισμοί λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων καθώς και να ενισχύσουν τις αντιληπτικές τους δεξιότητες ώστε να μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις και να αντιμετωπίζουν τις εν λόγω προκλήσεις με αποτελεσματικό τρόπο, επωφελή για τον οργανισμό τους.

Το περιεχόμενο του προγράμματος διαρθρώνεται στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  • Technological innovation and disruption in the global economy
  • Digital economy and the disruption of business models
  • Technological change and the future of work
  • Making competition policy fit for the digital economy
  • Legal responses to cybersecurity threats
  • Privacy protection in a digital era
  • Digital media and its impact on democracy
  • Global technology competition and international conflict

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση στην ιστοσελίδα του Ε.Κ.Δ.Δ.Α., https://online.ekdd.gr/invitations, από τη Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Ειδικό Πρόγραμμα και τη διαδικασία συμμετοχής σε αυτό μπορείτε να  βρείτε στη σχετική πρόσκληση του ΕΚΔΔΑ.