Νέα – Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, ΙΝΕΠ, ΕΚΔΔΑ

Ημερίδα του ΕΚΔΔΑ στη Θεσσαλονίκη: “Επιλογή και Εκπαίδευση Επιτελικών Στελεχών του Δημόσιου Τομέα – Το νέο ειδικό πρόγραμμα του ΕΚΔΔΑ”

ΕΚΔΔΑ

Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών (ΥΠΕΣ), διοργανώνει Hμερίδα με τίτλο:

«Επιλογή και Εκπαίδευση Επιτελικών Στελεχών του Δημόσιου Τομέα: Το νέο ειδικό πρόγραμμα του ΕΚΔΔΑ»

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, από τις 11.00 έως τις 13.00, στην Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης», στον χώρο του Συνεδριακού Κέντρου “ΔΕΘ – HELEXPO”, με παράλληλη ζωντανή μετάδοση (livestreaming) για εξ αποστάσεως παρακολούθηση.

Σκοπός της Ημερίδας είναι η ενημέρωση για το νέο ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα επιτελικά στελέχη, τους στόχους και το περιεχόμενό του, καθώς και η παρουσίαση της καινοτόμου γραπτής διαδικασίας εισαγωγής των δημοσίων υπαλλήλων σε αυτό.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε αποφοίτους της ΕΣΔΔΑ και λοιπούς δημοσίους υπαλλήλους, που ενδιαφέρονται να αναλάβουν νέα καθήκοντα στο πλαίσιο λειτουργίας του επιτελικού κράτους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην ΥΑ ΔΙΠΑΑΔ/ΕΚΔΔΑ/ Φ.8/76/οικ.5694/2022 – ΦΕΚ 1954/Β/19-4-2022.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία συμμετοχής, μπορείτε να  βρείτε στη σχετική εγκύκλιο του ΕΚΔΔΑ. Οι εργασίες της ημερίδας θα μεταδοθούν και ζωντανά με livestreaming μέσω του διαδικτύου από τον ιστότοπο του ΕΚΔΔΑ.

Βρείτε εδώ το Πρόγραμμα της Ημερίδας.