Νέα – Ανακοινώσεις, ΙΝΕΠ

Νέα πιλοτικά προγράμματα του ΕΚΔΔΑ για το Σύστημα Στοχοθεσίας & Αξιολόγησης του Ν.4940/2022

ΕΚΔΔΑ

Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) διοργανώνει τον μήνα Ιούλιο δύο (2) πιστοποιημένα επιμορφωτικά προγράμματα που απευθύνονται στα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τίτλο «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4940/2022». Επισημαίνεται ότι από Σεπτέμβριο 2023 θα υλοποιείται μηνιαίως μια σειρά επιμορφώσεων του εν λόγω προγράμματος.

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε προϊσταμένους τμημάτων, διευθύνσεων, γενικών διευθύνσεων, που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του ν. 4940/2022 και οι οποίοι επιλέγονται κατά προτεραιότητα για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.

Σκοπός του προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι/ες να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις,  οι οποίες θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν επιτυχώς στις απαιτήσεις του νέου συστήματος στοχοθεσίας και αξιολόγησης του ν. 4940/2022.

Η χρονική διάρκεια του προγράμματος είναι 35 ώρες και θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω της πλατφόρμας WEBEX.

Αιτήσεις γίνονται στην ιστοσελίδα του ΕΚΔΔΑ στον σύνδεσμο: https://online.ekdd.gr/OnlineWeb/index.jsp όπου οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα βρουν στον θεματικό τομέα του ΙΝ.ΕΠ. «ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ», το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο: «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4940/2022» και με κωδικούς:

 

  • 80204Δ23 από 10 ως και 14 Ιουλίου 2023
  • 80205Δ23 από 17 ως και 21 Ιουλίου 2023

 

Θεματικές Ενότητες του προγράμματος:

  1. Παρουσίαση νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου
  2. Στοχοθεσία (κατανόηση του νόμου και πρακτική)
  3. Αξιολόγηση (κατανόηση του νόμου και πρακτική)
  4. Σχέδιο Ανάπτυξης (κατανόηση του νόμου και πρακτική)
  5. Συνέντευξη αξιολόγησης – Εργαστήριο (κατανόηση και πρακτική)
  6. Αξιολόγηση γνώσεων-δεξιοτήτων

Προκειμένου οι συμμετέχοντες/χουσες να λάβουν Βεβαίωση Πιστοποίησης θα πρέπει να έχουν παρακολουθήσει ανελλιπώς το επιμορφωτικό πρόγραμμα και να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την προβλεπόμενη διαδικασία αξιολόγησης γνώσεων και δεξιοτήτων.

Αφήστε μια απάντηση