Νέα – Ανακοινώσεις

Συμμετοχή του Προέδρου του ΕΚΔΔΑ στις εργασίες του συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ΚΕΠ (31/1/2020)

ΕΚΔΔΑ

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης κ. Διονύσης Κυριακόπουλος συμμετείχε στις εργασίες του συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ΚΕΠ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ στην παρέμβασή του έπλεξε το εγκώμιο των εργαζομένων στη νευραλγική υπηρεσία των ΚΕΠ, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ένα θεσμό καταξιωμένο στη συνείδηση των πολιτών.

Παράλληλα, τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Δημόσιας Διοίκησης και η μείωση της γραφειοκρατίας αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα για τη σημερινή Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνοντας ότι σε αυτή την προσπάθεια τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος.

Επιπλέον, ο κ. Κυριακόπουλος υπογράμμισε ότι το ΕΚΔΔΑ, από την πρώτη στιγμή της θητείας του, προσπαθεί να συνδράμει σε αυτό το εγχείρημα και να σταθεί αρωγός στο έργο των ΚΕΠ. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εξειδικευμένων προγραμμάτων επιμόρφωσης, αποκλειστικά για τα στελέχη των ΚΕΠ, καθώς και στο σύμφωνο συνεργασίας που έχει συνυπογράψει με τον αρμόδιο Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιο Γεωργαντά.

Τέλος, ο κ. Κυριακόπουλος σημείωσε ότι το ΕΚΔΔΑ είναι ανοιχτό για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και κάλεσε τους εργαζόμενους των ΚΕΠ να αξιοποιήσουν τις εκπαιδευτικές δυνατότητες που προσφέρει ο φορέας και να συμμετέχουν τόσο στα επιμορφωτικά προγράμματα όσο και στο μητρώο εκπαιδευτών.

Για το βίντεο πατήστε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση