Νέα – Ανακοινώσεις

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Επίκαιρα ζητήματα οργάνωσης και ευθύνης στις εταιρίες»

AFISSA AUTH

Στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης, ΚΕΔΙΒΙΜ του ΑΠΘ, το Εργαστήριο Μελέτης για τη Διαφάνεια, τη Διαφθορά και το Οικονομικό Έγκλημα, που λειτουργεί στη Νομική Σχολή ΑΠΘ (ΦΕΚ Β΄ 5/8.1.2016), οργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2018, στο αμφιθέατρο «Κοσμάς Ψυχοπαίδης» του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ – Πειραιώς 211, Ταύρος).

Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με καίριες πτυχές του ισχύουσας ρύθμισης των εταιριών, ως φορέων σχεδόν κάθε αξιόλογης οικονομικής δραστηριότητας, λαμβανομένης υπόψη και της μεγάλης ποικιλομορφίας στη λειτουργία των διαφόρων εταιρικών τύπων από νομική και πραγματική άποψη.

Οι νομοθετικές εξελίξεις σε αυτό το πεδίο είναι συνεχείς και μάλιστα έχουν προσλάβει πρωτοφανή έκταση το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα ο επιμορφωτικός χαρακτήρας του σεμιναρίου και η συμβολή του στη Διά Βίου Μάθηση να προκύπτουν με ιδιαίτερη ενάργεια.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες του νομικού κλάδου (δικηγόρους, συμβολαιογράφους), που εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες είτε αυτόνομα είτε σε νομικές υπηρεσίες εταιριών.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθούν στους συμμετέχοντες:

(α) Βεβαίωση συμμετοχής

(β) Πιστοποιητικό επιμόρφωσης με πιστωτικές μονάδες (ECTS).

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης ΑΠΘ: http://diaviou.auth.gr/organ_respons_company_athή μπορούν να αποστέλλουν τις ερωτήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση anti-corruption@law.auth.gr.

 

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου

του   ΚΕΔΙΒΙΜ

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη

του Προγράμματος

Καθηγήτρια Αριάδνη Στογιαννίδου

Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων

 

Μ. Καϊάφα-Γκμπάντι, Καθηγήτρια

d

Αφήστε μια απάντηση