Νέα – Ανακοινώσεις

Ημερίδα ΙΝΕΠ/ΕΚΔΔΑ «Tα Παιδιά που Υπόσχονται: Δημόσιες Πολιτικές Προστασίας Ανηλίκων και Κοινωνικό Πλαίσιο Υποστήριξης»

GAVROGLOU front row  PROEDROS XAIRETISMOS ypodoxh GAVROGLOU   GIANNAKAKI KONTONI 3 EISAGGELEAS

Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), στο πλαίσιο της αποστολής του, διοργάνωσε επιμορφωτική δράση – ημερίδα με τίτλο:

«Tα Παιδιά που Υπόσχονται: Δημόσιες Πολιτικές Προστασίας Ανηλίκων

και Κοινωνικό Πλαίσιο Υποστήριξης»

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο «Κοσμάς Ψυχοπαίδης» του ΕΚΔΔΑ (Πειραιώς 211, Ταύρος).

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για θέματα προάσπισης και προαγωγής των Δικαιωμάτων του Παιδιού στην Ελλάδα με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών πρόνοιας.

Η ημερίδα απευθύνθηκε σε υπαλλήλους της Δημόσιας Διοίκησης, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Ν.Π.Δ.Δ. των οποίων το ειδικότερο αντικείμενο ενασχόλησης τους φέρνει σε επαφή με ανηλίκους και ιδίως σε όσους ασχολούνται με θέματα φροντίδας, προστασίας, επιμέλειας, αρωγής, εκπαίδευσης, συμβουλευτικής, ποινικής μεταχείρισης και ένταξης ανηλίκων.

Τις εργασίες της ημερίδας άνοιξε η Πρόεδρος ΕΚΔΔΑ, Αν. Καθ. ΑΠΘ Ιφιγένεια ΚΑΜΤΣΙΔΟΥ, και ακολούθησε χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κων/νου ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένης ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, της ΓΓ Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπ. Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρίας ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ, με τελευταίο τον χαιρετισμό της Διευθύντριας του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ) του ΕΚΔΔΑ, δρος Άννας ΚΟΝΤΟΝΗ.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της Ημερίδας μπορείτε να απευθυνθείτε στις κυρίες Σπυριδούλα ΒΑΡΤΕΛΑΤΟΥ, Υπεύθυνη Προγραμμάτων ΙΝΕΠ (τηλ.: 213.1306.435, email: svartelatou@ekdd.gr), και Μαρία ΚΑΡΠΑΘΙΩΤΑΚΗ, Υπεύθυνη Προγραμμάτων ΙΝΕΠ (τηλ.: 213.1306.391, email: mkarpath@ekdd.gr) ενώ για τα οργανωτικά θέματα της Ημερίδας στην Oργανωτικά Υπεύθυνη, κα Όλγα ΚΕΛΙΔΟΥ (τηλ. 213.1306.449, email: okelidou@ekdd.gr).

Βρείτε εδώ τη σχετική εγκύκλιο και εδώ το τελικό πρόγραμμα της ημερίδας.

d

Αφήστε μια απάντηση