Νέα – Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου

ΕΚΔΔΑ: Διημερίδα Ενημέρωσης για τους νέους Διευθυντές Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής

ΕΚΔΔΑ

Την Πέμπτη, 21 Ιουλίου, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Ζωή Μακρή, η Πρόεδρος ΕΚΔΔΑ, δρ. Παρασκευή Δραμαλιώτη, και ο Γενικός Γραμματέας Α’θμιας-Β’θμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Αλέξανδρος Κόπτσης, κήρυξαν την έναρξη των εργασιών της εξ αποστάσεως διημερίδας που διοργανώνει το ΕΚΔΔΑ με αντικείμενο την ενημέρωση των νέων Διευθυντών Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης.

Σκοπός της διημερίδας είναι να ενημερώσει τους νέους Διευθυντές σε ζητήματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητές τους συμβάλλοντας στην αποτελεσματικότερη άσκηση των καθηκόντων τους μέσα από θεματικές ενότητες όπως είναι τα διαφορετικά μοντέλα διοίκησης, η ηγεσία και οι οργανωσιακές αλλαγές, η οργάνωση και διοίκηση της εκπαίδευσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και η διαχείριση κρίσεων.