Νέα – Ανακοινώσεις, ΙΝΕΠ

ΙΝ.ΕΠ.: 4η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ανάθεση Διδακτικού Έργου

ΕΚΔΔΑ

Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης απευθύνει στα ενταγμένα Μέλη του Μητρώου Διδακτικού Προσωπικού Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ανάθεση διδακτικού έργου, το οποίο πραγματοποιείται κατά τη χρονική περίοδο Φεβρουαρίου-Ιουλίου 2023.

Η παρούσα Πρόσκληση εκδίδεται κατ’ εφαρμογή του «Κανονισμού Διαχείρισης Μητρώου Κύριου Διδακτικού Προσωπικού (ΚΔΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης» (υπ. αριθμ. 4583/2020 απόφαση Δ.Σ. ΕΚΔΔΑ (ΦΕΚ B΄ 3373), όπως ισχύει) για τους Τίτλους Επιμορφωτικών Προγραμμάτων του ΙΝ.ΕΠ. που αναφέρονται στο σχετικό Πίνακα στη συνέχεια.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από ήδη ενταγμένα Μέλη στο Μητρώο, βάσει του πιο πάνω Κανονισμού, θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά στην πύλη εκπαιδευτών του ΕΚΔΔΑ (μέσω της διεύθυνσης https://online.ekdd.gr/instructors) έως τις 10/2/2023.

Τα επιμορφωτικά προγράμματα του ΙΝ.ΕΠ. ανά Τίτλο, που πρόκειται να υλοποιηθούν κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, έχουν εγκριθεί από το Δ.Σ. του ΕΚΔΔΑ.

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ

Αφήστε μια απάντηση