Νέα – Ανακοινώσεις, ΙΝΕΠ

ΙΝ.ΕΠ.: 2η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ανάθεση Διδακτικού Έργου

ΕΚΔΔΑ

Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) απευθύνει στα ενταγμένα Μέλη του Μητρώου Κύριου Διδακτικού Προσωπικού πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανάθεση διδακτικού έργου, το οποίο θα αφορά προγράμματα του ΙΝ.ΕΠ. κατά τη χρονική περίοδο Ιανουαρίου 2022.

Η παρούσα Πρόσκληση εκδίδεται κατ’ εφαρμογή του «Κανονισμού Διαχείρισης Μητρώου Κύριου Διδακτικού Προσωπικού (ΚΔΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης» (υπ. αριθμ. 4583/2020 απόφαση Δ.Σ. ΕΚΔΔΑ (ΦΕΚ B΄ 3373), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) για το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του ΙΝ.ΕΠ. που υλοποιείται την αντίστοιχη χρονική περίοδο και έχει τον εξής τίτλο:

«ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕΣΩ Α.Σ.Ε.Π.»

 Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από ήδη ενταγμένα Μέλη στο Μητρώο, βάσει του πιο πάνω Κανονισμού, θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά στην πύλη εκπαιδευτών του ΕΚΔΔΑ (μέσω της διεύθυνσης https://online.ekdd.gr/instructors ) έως τις 17/1/2022.

Τα επιμορφωτικά προγράμματα του ΙΝ.ΕΠ. που πρόκειται να υλοποιηθούν κατά το πιο πάνω χρονικό διάστημα, έχουν εγκριθεί από το Δ.Σ. του ΕΚΔΔΑ.

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ

Αφήστε μια απάντηση