Νέα – Ανακοινώσεις, Ημερίδες, ΕΣΔΔΑ, ΕΚΔΔΑ

Ημερίδα ΕΣΔΔΑ/ΕΚΔΔΑ “Έξυπνες Ψηφιακές Υπηρεσίες”

ΕΚΔΔΑ

Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης  (ΕΣΔΔΑ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), στο πλαίσιο της ανοιχτής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Έξυπνες Ψηφιακές Υπηρεσίες».

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, από τις 10.00 έως τις 14.00  με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως επιμόρφωσης. Σκοπός της είναι η ενημέρωση και προώθηση νέων ψηφιακών στρατηγικών, μεθόδων, τεχνικών και εργαλείων για την παροχή «Έξυπνων Ψηφιακών Υπηρεσιών» προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Η Ημερίδα αποσκοπεί μεταξύ άλλων:

  • Στην παρουσίαση της νέας στρατηγικής για την Τεχνητή Νοημοσύνη
  • Στην παρουσίαση χρήσιμων πρακτικών εφαρμογών και την ανάδειξη νέων «Έξυπνων Ψηφιακών Υπηρεσιών» με βάση το προφίλ των χρηστών και τις ανάγκες τους
  • Στην ανάδειξη νέων Τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης
  • Στην παρουσίαση καλών πρακτικών και μελετών περίπτωσης σε θέματα Τεχνολογίας Block Chain στη Δημόσια Διοίκηση.

Η Ημερίδα απευθύνεται στους σπουδαστές και αποφοίτους της ΕΣΔΔΑ, στα μέλη του μητρώου εκπαιδευτών του ΕΚΔΔΑ, σε στελέχη όλων των επιπέδων διοίκησης καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο (σημειώνεται ότι δεν απαιτείται εγγραφή).

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδοθεί ζωντανά (Πατήστε εδώ για τη ζωντανή μετάδοση).

Την επιστημονική ευθύνη της δράσης έχει η κα Αναστασία Παπαστυλιανού, Υπεύθυνη Σπουδών & Έρευνας του τμήματος Ψηφιακής Πολιτικής της ΕΣΔΔΑ- ΕΚΔΔΑ (213 1306 279).

Βρείτε εδώ το (πρόγραμμα).