Νέα – Ανακοινώσεις

Διαγωνισμός Ανοικτών Συνεργατικών Μαθημάτων – OpenCourseWare (OCW)

OpenCourseWare

Η κοινοπραξία του έργου SlideWiki, στην οποία το ΕΚΔΔΑ συμμετέχει ως εταίρος, διοργανώνει Διαγωνισμόγια την ανάπτυξη Ανοικτών Συνεργατικών Μαθημάτων «ΟpenCourseWare (OCW)» στην πλατφόρμα slidewiki δίνοντας τη δυνατότητα να κερδίσουν έως 1000€.

Το ΕΚΔΔΑ προσκαλεί τους/τις συμμετέχοντες/ουσες στον Διαγωνισμό να δημιουργήσουν και να εισαγάγουν εκπαιδευτικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας στην πλατφόρμα SlideWiki. Ημερομηνία Υποβολής έως 5 Νοεμβρίου 2018. Αυτό το εκπαιδευτικό περιεχόμενο θα έχει τη μορφή διαφανειών παρουσίασης και μπορεί να σχετίζεται άμεσα με την επαγγελματική κατάρτιση, τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την τριτοβάθμια εκπαίδευση ή/και γενικότερα την κοινωνία των πολιτών με τη συμβολή και συνεργασία ακαδημαϊκών, καθηγητών και εκπαιδευομένων με ειδικές ανάγκες. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να δημιουργήσουν ανοικτό, προσβάσιμο, επαναχρησιμοποιήσιμο και πολυγλωσσικό υλικό με εφαρμογή του πληθοποριστικού μοντέλου (crowdsourcing).

Συνολικά 20 βραβεία:

Θα απονεμηθούν 5 βραβεία για κάθε μία από τις ακόλουθες κατηγορίες:

  1. Δευτεροβάθμια εκπαίδευση (5 βραβεία)
  2. Επαγγελματική κατάρτιση (5 βραβεία )
  3. Ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση (5 βραβεία)
  4. Ανοιχτή εκπαίδευση με γνώμονα την ευρύτερη κοινωνία των πολιτών ( 5 βραβεία)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό και το SlideWiki, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Αναστασία Παπαστυλιανού, υπεύθυνη του έργου στο ΕΚΔΔΑ apapas@ekdd.gr ή να στείλετε email στην κ. Alexandra Garatzogianni, στο garatzogianni@l3s.de .