Νέα – Ανακοινώσεις, ΙΝΕΠ, ΕΚΔΔΑ

Έναρξη των επιμορφωτικών δράσεων για τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας

ΕΚΔΔΑ

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα, 1η Ιουνίου, η υλοποίηση του επιμορφωτικού προγράμματος «Ανάθεση και εκτέλεση Δημοσίων Συμβάσεων, Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών», στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΕΚΔΔΑ με την Ελληνική Αστυνομία.

Η επιμορφωτική δράση πραγματοποιείται μέσω τηλεκπαίδευσης και απευθύνεται σε επιλεγμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, στοχεύοντας στη βέλτιστη κατάρτισή τους σε θέματα σύναψης και εκτέλεσης δημοσίων συμβάσεων.

Την τηλεδιάσκεψη άνοιξε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ κ. Διονύσης Κυριακόπουλος, ο οποίος αρχικά συνεχάρη τους Έλληνες αστυνομικούς για τον πολυμέτωπο αγώνα που δίνουν απέναντι στην παραβατικότητα, αλλά και για την πολύτιμη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της πρόσφατης κρίσης λόγω της πανδημίας.

Στη συνέχεια ο κ. Κυριακόπουλος υπογράμμισε την αξία της επιμόρφωσης των δημοσίων υπαλλήλων και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα συμβάλει αποφασιστικά στη βελτίωση της αποδοτικότητας των καταρτιζόμενων και στη σημαντική αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης από την πλευρά του, εξήρε το έργο του ΕΚΔΔΑ στην επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού του Δημοσίου Τομέα. Επεσήμανε δε την αξία των δράσεων τηλεκπαίδευσης, ιδιαίτερα σε ένα κομβικό αντικείμενο, όπως είναι αυτό των δημοσίων συμβάσεων και τόνισε τη χρησιμότητά τους για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και το έργο που επιτελούν.

Τέλος τόσο ο Πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ όσο και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. εξέφρασαν την ισχυρή τους βούληση για την συνέχεια, αλλά και την εμβάθυνση της συνεργασίας τους.