Νέα – Ανακοινώσεις

Υποδοχή ΚΣτ’ Εκπ. Σειράς ΕΣΔΔΑ «Αλέξανδρος ΣΒΩΛΟΣ»

FWTIOY 1 XENOGIANNAKOPOULOU THELERITI  PROEDROS 1 THEODWRAKIS TITIKA 1 FRONT ROW SV

Τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 10.00’ πμ, στο πλαίσιο της επίσημης εκδήλωσης για την υποδοχή των σπουδαστών και σπουδαστριών της ΚΣτ’ Εκπαιδευτικής Σειράς της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) «Αλέξανδρος ΣΒΩΛΟΣ», η Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), Αν. Καθ. ΑΠΘ Ιφιγένεια ΚΑΜΤΣΙΔΟΥ, υποδέχθηκε στο αμφιθέατρο «Κοσμάς ΨΥΧΟΠΑΙΔΗΣ» του ΕΚΔΔΑ την εκπρόσωπο της κυβέρνησης και Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, την εκπρόσωπο του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, βουλεύτρια Κορινθίας και Αντιπρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, Μαρία ΘΕΛΕΡΙΤΗ, την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ ΦΩΤΙΟΥ, τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης, Επίκουρο Καθηγητή ΑΠΘ, Ακρίτα ΚΑΪΔΑΤΖΗ, τον Γενικό Γραμματέα Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γρηγόρη ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, τον Ειδικό Γραμματέα του Εθνικού Τυπογραφείου, Δημήτρη ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, τον Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΚΔΔΑ, Καθηγητή ΕΚΠΑ, Μιχάλη ΣΠΟΥΡΔΑΛΑΚΗ, και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποφοίτων ΕΣΔΔΑ, Δημήτρη ΚΙΡΜΙΚΙΡΟΓΛΟΥ.

Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση ήταν η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ ΦΩΤΙΟΥ, η οποία υπογράμμισε την ανάγκη για καταρτισμένους δημοσίους υπαλλήλους ιδίως σε ό,τι αφορά την ψηφιακή προσέγγιση των καθημερινών εργασιών, την ανάγκη για συνεχή και άμεση παρακολούθηση των θεμάτων των πολιτών, τη σπουδαιότητα της διασύνδεσης των υπηρεσιών, καθώς και την ανάγκη για πρόθυμη προσφορά από τα νεοεισερχομένα στελέχη, με προοπτική την πλήρη αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς την ελληνική δημόσια διοίκηση.

Κατά το πρώτο μέρος της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, η βουλεύτρια Μαρία ΘΕΛΕΡΙΤΗ, ο Γενικός Γραμματέας Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γρηγόρης ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, η Πρόεδρος ΕΚΔΔΑ, Αν. Καθ. ΑΠΘ Ιφιγένεια ΚΑΜΤΣΙΔΟΥ, και η Διευθύντρια της ΕΣΔΔΑ, Αν. Καθ. ΑΠΘ Τιτίκα ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ.

 

d

Αφήστε μια απάντηση