Νέα – Ανακοινώσεις

Το ΕΚΔΔΑ στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

TSIPRAS PROEDROS PROEDROS PAPPAS MARILISA SKOURLETIS PROEDROS

KATROUGALOS PROEDROS  VERNARDAKIS PROEDROS GALLOS PROXENOS PROEDROS

OLO TO EKDDA  DIEFTHINTES PROEDROS

Το ΕΚΔΔΑ, για ακόμα μία χρονιά, συμμετείχε στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (8 – 16 Σεπτεμβρίου) με παρουσία στο περίπτερο που ήταν αφιερωμένο στο ελληνικό δημόσιο με τη συγκατοίκηση των Υπουργείων Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Ψηφιακής Πολιτικής. Στην πρώτη γραμμή προτεραιότητας του ΕΚΔΔΑ βρίσκεται η αναβάθμιση του δημοσίου τομέα μέσω της εκπαίδευσης και της επιμόρφωσης των δημοσίων υπαλλήλων. Αυτό είναι, μεταξύ άλλων, το μήνυμα που μετέφερε  το προσωπικό του ΕΚΔΔΑ, με ζωντανή παρουσία στον χώρο της Έκθεσης, που σηματοδοτεί την προσπάθεια όλων μας η Δημόσια Διοίκηση να γίνεται πιο ανοιχτή, λειτουργική και χρήσιμη για το κράτος και τους κατοίκους της χώρας.  

Το πρωί του Σαββάτου, 8 Σεπτεμβρίου, στα εγκαίνια του περιπτέρου, το παρών έδωσαν κυβερνητικά στελέχη με πρώτο τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Ν. Παππά, την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία βρέθηκε όλη την ημέρα στη διάθεση των πολιτών, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Γρηγόρη Θεοδωράκη, και τον Ειδικό Γραμματέα του Εθνικού Τυπογραφείου, κ. Δημήτρη Παπαδημητρόπουλο. Το παρών έδωσαν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, καθ. Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πάνος Σκουρλέτης, ο Υπουργός Επικρατείας, κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο Πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Philippe Ray, και τέλος, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, στάθηκε στον χώρο του ΕΚΔΔΑ και συνομίλησε με την Πρόεδρο ΕΚΔΔΑ, Αν. Καθ. ΑΠΘ Ιφιγένεια Καμτσίδου.

Από πλευράς ΕΚΔΔΑ, εκτός της Προέδρου, εντός της Έκθεσης υπήρχε η συνεχής παρουσία των στελεχών του τόσο από το Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Θεσσαλονίκης (ΠΙΝΕΠΘ), όσο και εκείνη της αποστολής που έφτασε στην πόλη από την κεντρική υπηρεσία, μεταξύ των μελών της οποίας ήταν η Διευθύντρια του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης, δρ Άννα Κοντονή, και ο Διευθυντής Προγραμματισμού και Ανάπτυξης ΕΚΔΔΑ, δρ Ηλίας Πεχλιβανίδης.

d

Αφήστε μια απάντηση