Νέα – Ανακοινώσεις

Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης στην κοπή πίτας ΕΚΔΔΑ 2019

kopi pitas front row 

Marilisa speaking 2 President speaking Marilisa speaking front row 2

Tην Τρίτη, 22 Ιανουαρίου, η Υπουργός και ο Γενικός Γραμματέας Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και Γρηγόρης ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, παραβρέθηκαν στο ΕΚΔΔΑ προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους την καθιερωμένη κοπή πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων του φορέα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Φαίδων Γκίκας, έπειτα από ένα σύντομο καλωσόρισμα, κάλεσε στο βήμα την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης και την Πρόεδρο ΕΚΔΔΑ, Αν. Καθ. ΑΠΘ Ιφιγένεια ΚΑΜΤΣΙΔΟΥ, οι οποίες απηύθυναν χαιρετισμό και τις ευχές τους για μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία και πρόοδο για τους/τις εργαζόμενους/ες του φορέα.

Πιο συγκεκριμένα, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναφέρθηκε στις διαχρονικές σχέσεις στενής συνεργασίας μεταξύ Υπουργείου και ΕΚΔΔΑ, στην εξαιρετική παρουσία και παρέμβαση του ΕΚΔΔΑ διά της Προέδρου του και του Συλλόγου Εργαζομένων μία ημέρα νωρίτερα, στο Κοινοβούλιο, κατά τη συζήτηση του Ν/Σ που κατέθεσε η Υπουργός και στη  υποστήριξη του εμπλουτισμού του ανθρώπινου δυναμικού του ΕΚΔΔΑ.

Η Πρόεδρος ΕΚΔΔΑ, σε ένα σύντομο απολογισμό του έργου του φορέα για το περασμένο έτος, αναφέρθηκε με έμφαση στη συνδρομή του συνόλου των εργαζομένων τόσο στην υλοποίηση της εκπαιδευτικής και επιμορφωτικής δράσης του φορέα, όσο και στην υποστήριξη του νέου μητρώου εκπαιδευτών του ΕΚΔΔΑ, υπενθύμισε τις πολύμηνες διαβουλεύσεις με τους/τις εργαζόμενους/ες του φορέα προκειμένου να ολοκληρωθεί και να υιοθετηθεί ο νέος οργανισμός του ΕΚΔΔΑ, ο οποίος δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 και έκλεισε τον χαιρετισμό της με την ευχή για επαγγελματική και προσωπική πρόοδο σε όλους και όλες τους/τις παρευρισκόμενους/ες.

d

Αφήστε μια απάντηση