Νέα – Ανακοινώσεις

Ημερίδα «Ανοικτά Συνεργατικά Εργαλεία και Ανοικτά Μαθήματα στη Διοίκηση-SlideWiki»

wikis

slidewiki
Tο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ) του ΕΚΔΔΑ, στις 15 Δεκεμβρίου 2018, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα «Ανοικτά Συνεργατικά Εργαλεία και Ανοικτά Μαθήματα στη Διοίκηση-SlideWiki» (εγκύκλιος) (Πρόγραμμα Εργαστηρίου).

Παρουσιάσεις Ημερίδας πατήστε: SlideWiki ή Moodle

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση και προώθηση των Ανοικτών Συνεργατικών Εργαλείων και Ανοικτών Μαθημάτων στη Διοίκηση για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μάθησης. Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα αποσκοπούσε μεταξύ άλλων:

  • Στην ανάδειξη νέων μεθοδολογιών μάθησης και των δυνατοτήτων μάθησης με χρήση νέων εργαλείων στο νέο ψηφιακό περιβάλλον
  • Στην προώθηση των ανοικτών μαθημάτων στη διοίκηση
  • Στη διάχυση της χρήσης νέων συνεργατικών εργαλείων μάθησης
  • Στη διάχυση της συνεργατικής πλατφόρμας Slidewiki

Η ημερίδα απευθύνθηκε κυρίως στα μέλη του μητρώου εκπαιδευτών του ΕΚΔΔΑ, σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, καθώς και σε στελέχη που ασχολούνται με θέματα εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και δια βίου μάθησης όλων των επιπέδων διοίκησης.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο αμφιθέατρο του ΕΚΔΔΑ «Κοσμάς Ψυχοπαίδης» (Πειραιώς 211, Ταύρος) μεταξύ 8:00 πμ και 15:00 μμ (κωδικός ΟΠΣ 80158Τ18).

Την επιστημονική ευθύνη της δράσης είχε η Αναστασία Παπαστυλιανού, Υπεύθυνη Σπουδών & Έρευνας του ΕΚΔΔΑ (213 1306 279) και την οργανωτική η κ. Ελένη Παπαντωνίου, τηλ. 2131306335, email: epapantoniou@ekdd.gr, στέλεχος του ΙΝΕΠ.