Νέα – Ανακοινώσεις

Αποφοίτηση της ΚΕ’ Εκπαιδευτικής Σειράς «Αύρα ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ» της ΕΣΔΔΑ

 XENOGIANNAKOPOULOU 2 APOFOITHSH XENOGIANNAKOPOULOU XRYSOVELWNI OMILIA PROEDROS OMILIA PROEDROS aponomi

SAKELLAROPOULOU OMILIA THODORAKIS OMILIA DIMITROULIA VAKI POULOPOULOS PETROPOULOS KIRMIKIROGLOU

Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) του ΕΚΔΔΑ γιόρτασε την αποφοίτηση εκατόν εξήντα (160) νέων στελεχών της ΚΕ’ εκπαιδευτικής σειράς «Αύρα ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ», τα οποία εντάσσονται στο ανθρώπινο δυναμικό της κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης. Η τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019, στο αμφιθέατρο «Κοσμάς ΨΥΧΟΠΑΙΔΗΣ» του ΕΚΔΔΑ.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Καθηγητής ΔΠΘ, Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης και μέλος του ΔΣ του ΕΚΔΔΑ, Χαράλαμπος ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, με ομιλία η οποία περιστράφηκε γύρω από τις έννοιες της κρίσης και της αλλαγής κουλτούρας που μπορούν να ανανεώσουν και να καταστήσουν πιο αποτελεσματικούς τους δημόσιους οργανισμούς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, η Υφυπουργός Εσωτερικών και εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Μαρίνα ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ, η βουλεύτρια Κέρκυρας ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Φωτεινή ΒΑΚΗ, ο Υφυπουργός Εργασίας, Αναστάσιος ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αικατερίνη ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γρηγόρης ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΚΔΔΑ, Καθ. ΕΚΠΑ, Μιχάλης ΣΠΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ, καθώς και μέλη του Διοικητικού και Επιστημονικού Συμβουλίου και διευθυντικά στελέχη του ΕΚΔΔΑ.

Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρέτισαν η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, η Υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ, η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αικατερίνη ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, η Πρόεδρος ΕΚΔΔΑ, Αν. Καθ. ΑΠΘ Ιφιγένεια ΚΑΜΤΣΙΔΟΥ, ο Γενικός Γραμματέας Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γρηγόρης ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, η Διευθύντρια ΕΣΔΔΑ, Αν. Καθ. ΑΠΘ Τιτίκα ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ, και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποφοίτων (ΕΝΑΠ), Δημήτρης ΚΙΡΜΙΚΙΡΟΓΛΟΥ.

 

 

d

Αφήστε μια απάντηση