Εκπαιδευτικές Υποδομές

 MG 4525                       

Δύο αμφιθέατρα και 28 αίθουσες διαθέτει το ΕΚΔΔΑ στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του, επί της οδού Πειραιώς 211, στον Ταύρο, για την υποστήριξη του εκπαιδευτικού / επιμορφωτικού του έργου.

Οι αίθουσες διακρίνονται σε αμιγείς (θεωρητικής διδασκαλίας) και μικτού τύπου, με δυνατότητα χρήσης νέων τεχνολογιών, ενώ διατίθεται σύστημα υποστήριξης ταυτόχρονης μετάφρασης.

Επιπλέον, λειτουργούν σταθμοί πληροφόρησης (info – kiosks) και σταθμοί εργασίας με πρόσβαση στο διαδίκτυο (business centers),ενώ παρέχεται ασύρματη ευρυζωνική σύνδεση Wi – Fi στο διαδίκτυο. Εννέα αίθουσες, αμιγείς και μικτού τύπου, διαθέτουν και οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ΕΚΔΔΑ στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Ι. Κωλέττη 25 Δ, όπου εδρεύει το Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΠΙΝΕΠΘ).

 
       MG 4530

 

Βιβλιοθήκη

bibliothiki                               

Τηλέφωνα:con tel213 1306 300 & 213 1306 299     emailButtonΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">             Στελεχικό δυναμικό

 

Περισσότερα από δέκα χιλιάδες βιβλία, ελληνικά και ξενόγλωσσα, σε εξειδικευμένα γνωστικά και επιστημονικά πεδία διαθέτει η βιβλιοθήκη του ΕΚΔΔΑ, η οποία λειτουργεί από το 1985 και συμμετέχει στο Εθνικό Δίκτυο Επιστημονικών και Τεχνολογικών Βιβλιοθηκών. Η συλλογή της εμπλουτίζεται σε τακτά διαστήματα με ειδικές εκδόσεις και δημοσιεύσεις, ενώ διατίθενται, σε καθημερινή βάση, εννέα ξενόγλωσσες εφημερίδες. Η βιβλιοθήκη λειτουργεί καθημερινά από τις 08:30 έως τις 15:30 και είναι ανοικτής πρόσβασης στους πολίτες που έχουν τη δυνατότητα χρήσης του υλικού αποκλειστικά και μόνο στο αναγνωστήριο, το οποίο διαθέτει 36 θέσεις. Δικαίωμα δανεισμού, υπό προϋποθέσεις, παρέχεται στους σπουδαστές και τους αποφοίτους της ΕΣΔΔΑ, καθώς και στο επιστημονικό, διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του ΕΚΔΔΑ.

 

Αναζήτηση